уролог д-р Ганев, Варна

КВАЛИФИКАЦИЯ

Ние от урологичния център „Свети Георги“ – Доц. д-р Тошо Ганев – д.м., в гр. Варна се стремим към предоставянето на първокласни медицински услуги. В тази връзка, ние не спираме да поддържаме и разширяваме нашите знания и умения.

ПОВЕЧЕ ЗА НАС

Специализираната диагностично – лечебна дейност на урологията съпътства всички етапи от живота на мъжете, от тяхното раждане, до напреднала възраст. Урологичните проблеми, в различните етапи, все още биват пренебрегвани от мъжете, но ние искаме да променим това. Начинът, по който можем да го направим е като предложим висококачествени медицински услуги в сферите на диагностицирането и лечението на урологични заболявания.

Урологията е комплексна медицинска специалност с хирургична насоченост, която изучава заболяванията на пикочно-половата система. Нашата мотивация да създадем клиниката по урология бе да помогнем на повече хора, като им предложим отлично отношение и манипулации с най-модерното урологично оборудване.

СЪЗДАВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА УРОЛОГИЧНИЯ ЦЕНТЪР

Откриване на урологичната клиника на адрес ул. Баба Тонка 1

На 6-ми Май 2023 г., центърът по урология бе официално открит на нов адрес ул. Баба Тонка 1

Откриване на урологичен център Свети Георги Варна

На 7-ми Май 2019 г., центърът по урология бе официално открит. На тържественото откриване присъстваха редица специалисти по урология и други важни гости.

Оборудване на клиниката
оборудване на урологичен център
Откриване на урологичната клиника

В началото на новата година започнахме и с оборудването на кабинетите в урологичния център „Свети Георги“ – Доц. д-р Тошо Ганев – д.м., в гр. Варна. Основната ни цел е да разполагаме с най-модерното оборудване за точно диагностициране и лечение на урологични заболявания.

ПРИЕМНИ ЧАСОВЕ

 • Понеделник:

  14:00 до 18:00 часа

 • Вторник:

  14:00 до 18:00 часа

 • Сряда:

  14:00 до 17:00 часа

 • Четвъртък:

  14:00 до 18:00 часа

 • Петък, Събота и Неделя:

  почивни дни

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРАТА ГРИЖА ЗА СЕБЕ СИ!

Запазете за час за профилактичен преглед, манипулация или диагностика на урологични заболявания, лесно и бързо!